Sobre mi

Vaig néixer el 1974 a Figueres (Girona) i sóc fill de pares xinesos de Taiwan. Sóc inquiet, somniador i apassionat pel què faig. La meva filosofia de vida és passar-m’ho bé de forma sostenible. I ho faig junt amb gent de bon tarannà amb qui puc afrontar nous reptes. La meva motivació és poder llevar-me cada dia davant d’un projecte que m’ilusioni.

Odio la paraula “impossible” i crec que, en general, es confon aquesta paraula amb “difícil”. Detesto avorrir-me. La vida és massa curta per a perdre el temps. Com diuen els de Reebok “Life is too short, play hard”.

 

Perfil professional

Sóc emprenedor per vocació i professió. El meu treball consisteix en superar adversitats, riscos i gestionar marrons.

En l’aspecte acadèmic, tinc estudis en Enginyeria Informàtica, Post-grau de Gestió d’Empreses i PDG a IESE.

Vaig crear la meva primera  empresa als 21 anys, un proveïdor d’accés a Internet que va ser l’inicio d’Inspirit. No tenia gaires recursos però sí tot allò necessàri paer emprendre: passió, perseverància, humiltat i l’ educació que em varen donar els meus pares. A dia d’avui sóc Conseller Delegat d’ Inspirit, un holding format per  empreses de base tecnològica de clar perfil innovador i que operen a diferents sectors: Spamina, Fhios, The Etailers, Hotelerum, Zyncro, Leadzer i Intercomgi Argentina.

El grup té a dia d’avui 400 treballadors, el 80% dels quals són enginyers, y estem a  Barcelona, Madrid, Buenos Aires, Brasil, México, China i Silicon Valley, on competeixen contra les grans companyies del sector.

Sóc fundador d’Scubastore.com al 1998, origen de l’actual grup Tradeinn, la primera xarxa de botigues online especialitzades en venda de material esportiu. Sóc membre del consell de Tradeinn, que conta amb les següents botigues online: Diveinn.com, Trekkinn.com, Bikeinn.com, Smashinn.com i Snowinn.com.

Sempre que m’és possible contribueixo a la causa emprenedora donant xerrades sobre valors i l’esperit emprenedor. Sóc professor convidat a la Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universidad Politécnica de Madrid. Sóc Embaixador de la Costa Brava, anomenat pel Girona Convention Bureau i el Patronat de Turisme de la Costa Brava.

Per veure més sobre la meva biografia professional:

Desembre 2010 – Universitat de Lleida – Entrevista

25/03/2010 – Expansión - Inspirit crece con tres compañías punto com

28/01/2010 – El Periódico – Entrevista

25/01/2010 – Regió 7 – Entrevista

27/09/2009 – La Vanguardia – El “chino” del Empordà

27/05/2009 – El Periódico – Un pie en Silicon Valley

UEA - Entrevista

28/03/2007 – La Vanguardia – Dídac Lee, emprendedor en serie

13/06/2006 – Infonomia – Dídac Lee, emprendedor tecnológico

 

Participo

Tinc l’honor de formar part de la Junta Directiva del Barça.

 

Personal

M’agraden els Videojocs (PS3, 360, Wii, PSP, …), viatjar i conéixer altres cultures i el meu esport favorit és el shopping. A part d’aquest, també bussejo, vaig en Quad, moto d’aigua, snowboard, tenis de taula, …

Escolto tota la música que puc i en tots els estils, però les meves preferències: Estopa, Prodigy, Public Enemy y CPV.

 

Reconeixements

Reconeixements Personal Desplegar

Reconeixements Empresarials Desplegar