Conferències, Principal

Ponència al Plenari de Clausura del “Día de la Persona Emprendedora de la Comunitat Valenciana”.

Dimecres, 26 Maig 2010

El passat 18 de Maig es va celebrar a diverses Comunitats Autònomes el Dia de la Persona Emprenedora, amb l’objectiu de promoure una campanya de recolzament a la creació d’empreses.

La Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació, a través de l’IMPIVA, i el Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, a través de la Direcció General de Política de PIMEs, varen ser els encarregats de promoure el Dia de la Persona Emprenedora de la Comunitat Valenciana, amb el propòsit d’animar i facilitar les iniciatives emprenedores a la creació d’empreses.

Els més de 6.000 assistents van poder participar a l’ampli programa d’actuacions consistent en la realització de forma simultània de panells d’experts, tallers, ponències puntuals, junt a activitats d’assessorament individualitzat a demanda dels emprenedors, entrevites per a la recerca de col·laboració.

En el Plenari de Clausura de la jornada, que va portar per títol "Creadores de empresas, actitudes y valores, una nueva generación de emprendedores", i fou presentat pel prestigiós periodista Manuel Campo Vidal, vaig realitzar una xerrada sobre la meva visió sobre les habilitats necessàries per emprendre i innovar. Vaig compartir la meva visió sobre l’importància de compensar la creativitat amb la gestió en les empreses innovadores. La meva fòrmula ideal és "friki + tio de la corbata = projecte més consistent (i més possibilitats d’aconseguir finançament)". El friki aporta la creativitat, imaginació i pensament lateral que permet aconseguir un bon producte amb avantatge competitiu, mentre que algú amb "corbata" expert en gestió, ordenat, consistent en el dia a dia, garantitza l’escalabilitat, que l’estratègia s’executi, etc…

1 comentarios en “Ponència al Plenari de Clausura del “Día de la Persona Emprendedora de la Comunitat Valenciana”.”

  1. Xavier dijo:

    Osti qué bo lo del friki + encorbatat, jo sempre pensava lo mateix, però no ho hauria expressat millor!

Escribe un comentario